Actualul edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu îl scapă din ochi pe primarul general al Capitalei.

Jocurile politice de culise l-au ajutat pe Nicușor Dan să câștige al doilea mandat, însă Popescu Piedone promite că va fi în continuare cu ochii pe acesta, dat fiind că bucureștenii sunt în continuare mințiți, iar situația din Capitală este departe de „raiul” promis.

În acest context, Popescu Piedone subliniază că „încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai mestecat și le-ai vomitat peste oameni, în campania electorală”, adică „bunăstare și confort”.

Însă, indiferent de situație, edilul atrage atenția că este „nervos (…) că lenea, minciunile și habarnismul tău nenorocesc comunitatea noastră din Sectorul 5”. Toate acestea fac subiectul unei postări pe Facebook, unde Popescu Piedone promite inclusiv că va veghea în continuare pentru a scoate la iveală minciunile și incompetența.

Cât să te mai suportăm, ba’???? Acum trei ani, leneșule habarnist, ai început un centru pentru persoane cu probleme sociale, banca de alimente și alte minciuni… tocmai la noi în Sectorul 5. Te-ai pozat cu santierul, te-ai lăudat electoral că îl faci boboc, fix ca în proiect, și nu l-ai mai finanțat, LOAZĂ!

Astăzi, mârșăvia ta ordinară s-a descompus, a strivit mașini și a provocat suferință în comunitatea noastră, păcăliciule! Bă’, mincinosule! Bă’, papagal vopsit! Bă, circarule! Mi-e silă de tine! Nu îți mai bate joc de oameni, habarnistule! Nu îți mai bate joc!

Mâine, poimâine va veni toamna, sifonarule! Din octombrie… VOM fi cu ochii pe tine! Râzi fals, imaculatule! Din octombrie însă… ia-ți batiste, că vei avea mare nevoie! Promit!

Patru ani ai nenorocit Bucureștiul și ai păcălit oamenii buni! De fanii tăi nu îmi pasă! Nu dau un PET gol pe ei!!! Dar oamenii buni, păcăliciule, PROMIT că NU îi vei mai păcăli încă patru ani! NU!

Sifonarule, te VOM face să plătești pentru toată nemernicia, pentru toată nesimțirea, pentru toată lenea și pentru toată minciuna!
Până în octombrie… TE dăm în judecată! Și îți cerem să plătești tot ce ai nenorocit!
”, atrage atenția primarul.

Articolul precedentIohannis este convins că în alegeri are de câștigat „omul de rând, fiindcă are șansa să-și pună votul pe candidatul pe care îl preferă”
Articolul următorPrimarul Timișoarei, acuzat de conflict de interese. „Mi-au făcut și mie un dosărel”, spune acesta