Sursă foto: Facebook/Mitropolia Olteniei
Sursă foto: Facebook/Mitropolia Olteniei

Un dosar penal a fost deschis la Mitropolia Olteniei pentru furt de curent electric.

În cursul zilei de vineri, în jurul prânzului, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au primit o sesizare din partea inspectorului în cadrul Distribuție Oltenia.

Inspectorul în cadrul Distribuție Oltenia a observat existența unui branșament ilegal la rețeaua de energie electrică

Potrivit declarațiilor făcute de bărbat, la un imobil de pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost depistat un branșament ilegal la rețeaua de energie electrică.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar în urma cercetărilor la fața locului, politiștii au găsit mai multe nereguli, au transmis reprezentanții IPJ Dolj, arată publicația Gândul.ro.

Una dintre clădirile Arhiepiscopiei Olteniei ar fi branșată ilegal la rețeaua electrică. Se continuă verificările și în cazul celorlalte clădiri ale Mitropoliei pentru a se stabili dacă mai există nereguli

În urma solicitării reprezentanților CEZ, colegii mei au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la final sa fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj, potrivit doljtv.

Mai mult, surse din cadrul IPJ Dolj au transmis că întreg Palatul Mitropoliei Oltenia ar fi alimentat ilegal cu energie electrică.

Articolul precedentInstalarea unui centrale termice de apartament, un lux necesar pe care doar unii dintre bucureșteni și-l permit pentru a nu mai locui în frig
Articolul următorGreenpeace: ”Primăria din Timișoara refuză să ofere date referitoare la potențialul fotovoltaic al clădirilor”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time