Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis atacă dur PSD. Șeful statului a răspuns sâmbătă, la Forumul Educaţiei de la Iaşi, atacului lansat de liderul PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a numit „infractor şef”.

”Aud, aşa, că PSD-istii vorbesc prostii despre summit. Nici nu-i de mirare. Nu înţeleg nimic şi nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate. Actuala guvernare are alte priorităţi decât românii”, a afirmat  Iohannis.

El a comentat şi acuzaţiile făcute de Liviu Dragnea la mitingul PSD de la Glaţi, conform cărora ar reprezenta interese străine. „Apropo de interese…Dau eu drumul unui post de ştiri şi aflu acolo că un infractor şef sau şeful infractorilor, nu ştiu cum e mai bună combinaţia. Zice aşa, că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Hai să vedem un pic cum este cu interesele astea. Dacă vorbim despre educaţie, interesul românilor este să aibă o educaţie de calitate. Este şi interesul meu şi îl reprezint. Recunosc, eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Tot aşa, se aude că sunt români care vor autostrăzi. Şi eu! Eu reprezint interesul românilor care vor autostrăzi. Se aude că sunt români care vor spitale. Da, şi eu îmi doresc spitale noi, moderne pentru România. Şi da, recunosc, este interesul meu şi al majorităţii românilor să avem spitale noi. Dar pe PSD educaţia nu-i interesează, despre autostrăzi nici măcar nu se mai vorbeşte, spitalele regionale au fost bune până a fost campania electorală în 2016, de atunci s-a terminat. Acestea – educaţia, autostrăzile, spitalele – nu sunt interesele PSD, dar sunt interesele românilor, interesele mele. Cred că formularea corectă ar fi fost: Iohannis reprezintă interese străine PSD, dar reprezintă interesele românilor”, a mai declarat şeful statului.

Articolul precedentElena Udrea îl apără pe Traian Băsescu. „Este lucrat” pentru a nu pleca europarlamentar
Articolul următorAsociația comunelor condusă de primarul Emil Drăghici organizează evenimente, primăriile sar cu încredințări directe către firma înființată de acesta