Sursă foto: Facebook/Rareș Bogdan
Sursă foto: Facebook/Rareș Bogdan

Parcă nici nu mai știm ce să credem despre europarlamentarul PNL Rareș Bogdan. Ba urăște PSD, ba acceptă un parteneriat, ba și-l dorește, pentru ca mai apoi să revină la punctul „0”.

În prezent, prim-vicepreședintele PNL este ferm convins că parteneriatul actual cu PSD ar trebui să fie unul de durată, care să se întindă pe următorii 10 ani.

Însă, la cât de constant sau fluent a fost Rareș Bogdan de când lumina reflectoarelor cade pe el din postura de om politic, ne putem aștepta să revină din nou și să îi înfiereze pe social democrați.

Așa cum se întâmpla în august 2019, spre exemplu, când, într-un discurs „fulminant”, Rareş Bogdan cerea conducerii PNL de la acea freme să nu îi primească în partid pe aleşii locali ai PSD. Nu e „fake”, e pe bune:

Acum, Rareș Bogdan nu mai e chiar atât de vehement, iar ieri, la Digi 24, a afirmat că își dorește ca împreună cu PSD să continue coaliția de guvernare, pe model german:

„Cam 10 ani de aici înainte, ca în Germania. În coaliția CDU-SPD, din care din când în când mai făcea parte FDP-ul liberal, un fel de UDMR, sigur că altceva, vioara întâi a fost permanent CDU.

Îmi doresc ca vioara întâi să fie Nicolae Ciucă, respectiv PNL, în parteneriat cu SPD-ul – nu al domnului Scholz sau al domnului Schroeder, ci cu al domnului Ciolacu.

Când m-am referit la 10 ani, vorbind despre doamna Merkel, cu regim parlamentar ca și cel german, în care cancelarul are și roluri pe care le are președintele, am vorbit de fapt despre o proiecție de putere pentru 10 ani a unui președinte, Nicolae Ciucă”, a spus Rareș Bogdan.

Articolul precedentTrafic de influență de zeci de mii de euro în Vrancea; un bărbat solicita bani și promitea că va rezolva cu permise de conducere sau diplome de bac
Articolul următorPLATA O PLOMO! EXECUȚIE ÎN SERVICII!