razvan cuc transporturi

Ministrul Transporturilor ar fi vizat într-un dosar penal legat de schimbările care au avut loc la vârful conducerii Tarom, informație pe care acesta a comentat-o la Arad. Aflat într-o vizită de lucru în acest județ, Răzvan Cuc a lăsat să se înțeleagă că nu își face probleme în ceea ce privește cauza cercetată la Parchetul General.

Înseamnă că încep să deranjez foarte multe persoane pentru că îmi fac treaba, deblochez proiecte, deblochez legislaţie. Asta este viaţa, eu merg mai departe cu proiectele şi cu proiectele pentru infrastructură, proiectele de modificare a legislaţiei. Vreau să vă spun un lucru: eu nu o să las pe nimeni în ţara asta să confişte un brand naţional cum a fost Tarom. Au vrut să ne ia Tarom, nu i-am lăsat, am schimbat conducerea, dacă ăsta e preţul pe care trebuie să-l plătesc, nu e nicio problemă, pentru Tarom plătim orice”, le-a spus ministrul Cuc jurnaliștilot, citat de agerpres.ro.

Articolul precedentConferință de balneologie și recuperare medicală la București
Articolul următorConsiliul Concurenței extinde controalele în investigația pe piaţa masei lemnoase. Printre firmele verificate este și o societate aflată în vizorul DIICOT