Într-o atmosfera mai degrabă anostă, fără presă invitată, sâmbătă, 9 martie, Clotilde Armand și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar pentru sectorul 1. Prezenți au fost toți liderii de seamă ai USR plus câțiva susținători de la Forța Dreptei. Cum probabil se așteptau, sala nu a fost nici pe departe plină, dar susținătorii prezenți au bătut din palme, au aplaudat când trebuia, au socializat, au apreciat fiecare vorbitor în parte, la sfârșit unii au oferit flori, alții s-au omenit ce ceva preparate românești. Am fost atent la mai toți vorbitorii, dar cel mai mult am fost impresionat de-a dreptul de speech-ul doamnei Armand.

Limba română, în continuare o provocare! Dar ce ne-a transmis doamna primar?

Am aflat ca s-a bucurat că era alături de noi și că s-a reîntregit FSN-ul și blochează tot, dar mai cu seamă proiectele doamnei Armand. FSN-ul a lăsat gunoiul pe străzi pentru a le distruge lor imaginea, au blocat TREI ANI LA RÂND TOATE INVESTIȚIILE, au trimis în control la Primăria Sectorului 1 toate instituțiile statului. Și toate astea pentru ca ei NU AU FURAT, ei NU FURĂ ”cum fac ei”. Nu am înțeles exact ce a vrut sa spună doamna Armand, dar am ascultat în continuare. Doamna Armand spune cu subiect și predicat că se poate conduce, chiar și cu FSN-ul pe urme, corect o primărie. DA! Au rezistat la șantaj, da! Din nou n-am înțeles cum să reziști la ”șantaj pentru niște facturi inventate”, dar am preferat sa ascul în continuare!

”Am asfaltat STRĂZI! Acum sunt domeniu public, NU ERAU ÎNAINTE!”

”Avem 100 de echipe care fac achiziții publice la școli”

”Piața Amzei, acest HUB CULTURAL pe care l-am creat”

”Acum in sectorul 1 avem hârtie igienică la veceu”

”Am reabilitat blocurile care erau în curs de reabilitare”

”Noi creem o Hotărîre de Consiliu pentru BLOCUL TĂU!”

”3 milioane de lei pentru o comunitate pentru a-și reabilita blocul”

”Sistemul ripostează”

”Serviciile sociale și-au făcut datoria în mod IMPECABIL”

”Suntem BLOCAȚI ÎN PRESĂ!!!”

”Suntem mai deștepți decât ei”

Dar, mai bine, pentru că iar voi fi acuzat de toate relele pământului, urmăriți filmulețul și gândiți-vă la vot! După filmuleț sunt și câteva fotografii! Vizionare plăcută!

Lansarea cadidaturii lui Clotilde Armand la primăria sectorului 1

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentDin cauza unei avarii, mai multe zone din Constanța nu beneficiază de apă potabilă
Articolul următorFost director din Primăria Capitalei, acuzat de abuz în serviciu și fals
Senior partner Ziarul de Investigatii