Începe modernizarea Sectorului 5

Primarul Cristian Popescu Piedone, pe teren, cu directori din subordine

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone face ceea ce a promis încă de la  preluarea mandatului, merge „pe teren” pentru a lua pulsul lucrurilor direct de la cetățeni, dar mai ales pentru a vedea situația reală din sectorul pe care îl are în administrare pentru următorii patru ani.

Edilul Sectorului 5, însoțit de city manager, de directorii din cadrul instituției, dat și de reprezentanții companiei Esta Construction, cea care se va ocupa de amenajarea/reamenajarea parcurilor și grădinilor din jurul blocurilor, au luat-o Șoseaua Alexandriei, ce va pune la dispoziția bucureștenilor aproape 1.200 de locuri de parcare.

Odată cu începerea primăverii va începe și modernizarea și reconstrucția Sectorului 5. Nu avem timp de pierdut. Ani de zile, locuitorii din Sectorul 5 au avut de suferit din cauza lipsei parcurilor sau a parcărilor. Am mers pe teren și voi face acest lucru mult mai des în perioada următoare, pentru că îmi doresc să realizăm mai multe proiecte extrem de importante pentru cetățenii din sector. Avem nevoie de parcuri și locuri de joacă, de spații verzi și terenuri de sport. Trebuie să le asigurăm copiilor locuri moderne și sigure în care să se poată juca și dezvolta armonios. De asemenea, o altă problemă care trebuie rezolvată de îndată este cea a parcărilor. Am primit numeroase sesizări din partea cetățenilor pe această temă. Vom demara un prim proiect care va aduce 1.170 de noi locuri de parcare într-o zonă foarte aglomerată din sector. Nu avem timp de pierdut! Trebuie să ne apucăm de treabă!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Articolul precedent„România Educată”, în PNRR
Articolul următorTVR vrea să știe ce surse jurnalistice are Pagina de Media și amenință cu judecata