Jandarmii din Constanța, la raport. Amenzi cu valoare totală de 27.000 lei

Acțiuni desfășurate în colaborare cu Poliția Română

Inspectoratului Județean Constanța a delegat un număr de peste 100 de jandarmi, în perioada cuprinsă între 1 și 10 ianuarie 2021, cu scopul de a-i ajuta pe polițiștii constănțeni în acțiunile lor. Motivul descinderilor a fost prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Marinarii răpiți anul trecut în Golful Guineei au fost eliberați

Amenzi de 27.000 lei, aplicate de jarndarmii din municipiului Constanța

În această perioadă, zonele cu predispoziție spre aglomerare din Municipiul Constanța (piețe, târguri, gări, stații de autobuz) au fost verificate îndeaproape de polițiști și de jandarmi, iar în urma acțiunilor au fost aplicate 138 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 27.000 lei. Amenzile au avut ca obiect, fie nerespectarea regulilor impuse în contextul pandemiei (cele mai multe), ori chiar acte de violență și injurii aduse la adresa oamenilor legii. Consumul de alcool în spații publice a fost, de asemenea, sancționat de jandarmi.

Constanța: protest în fața CNAPM. Marinarii își vor locurile de muncă înapoi

În cursul săptămânii trecute, jandarmii constănțeni s-au prezentat la datorie pentru a menține ordinea din cadrul protestului marinarilor, din fața CNAPM. Navigatorii au protestat pentru primirea locurilor de muncă înapoi. Nu au fost înregistrate incidente.

Nu în ultimul rând, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, împreună cu alte 35 de obiective au beneficiat de paza agenților din cadrul Jandarmeriei Constanța, fiind, de asemenea, prezenți la transportul vaccinului anti-Covid, asigurând și de această dată paza și protecția.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentSectorul 5 a început deszăpezirea. Primarul a fost prezent pe teren
Articolul următorAleșii României: Emil Boc, primarul Clujului
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.