Jaf ca în filme în Capitală: un individ cu cagulă și-a legat victima și a amenințat-o cu pistolul

Suspectul nu este la prima lui abatere, comițând nenumărate astfel de fapte, printre care și un jaf asemănător în 2018, la Călărași

Un individ care are mai multe jafuri de bancomate la activ în București și nu numai, ar fi intrat în casa unei femei și i-ar fi sustras bani și bijuterii în valoare de 500.000 de euro. Potrivit declarațiilor victimei, suspectul ce purta o cagulă pe față, ar fi legat-o și ar fi amenințat-o cu pistolul pe aceasta. După sustragerea obiectelor valoroase pe care victima le avea asupra ei și în casă, bărbatul acuzat de jaf ar fi ieșit din locuință, lăsând-o pe femeie legată.

Ce spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București

„În sarcina inculpatului R.S. s-a reținut că, într-o noapte din cursul lunii octombrie 2020, împreună cu o altă persoană care nu a fost identificată până în prezent, a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate N.D.-D., din București. Pentru a nu fi identificați de persoana vătămată, cei doi și-au acoperit fețele cu cagule, iar pentru a o deposeda de bunuri au amenințat-o, utilizând în acest scop un pistol, și au exercitat violențe asupra sa. Totodată, pentru a împiedica persoana vătămată să se apere, au imobilizat-o, legând-o de un scaun”, au declarat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Un asistent de la Spitalul de Copii din Timișoara, suspectat că ar fi agresor sexual

Agresorul nu se află la prima lui infracțiune

Același individ este acuzat că în luna noiembrie a anului 2018 ar fi comis o faptă similară, de data aceasta în Municipiul Călărași unde, împreună cu alte două persoane rămase neidentificate, ar fi pătruns într-o locuință, ar fi imobilizat proprietarii, ca mai apoi să fure obiecte și bani în valoare totală de 65.000 lei.

Mai mult decât atât, în 2019, acesta ar fi jefuit un bancomat din județul Brăila, împreună cu o altă persoană, de asemenea, rămasă neidentificată. Folosind o butelie, cei doi au aruncat în aer bancomantul, unde au cauzat un prejudiciu de 33.614,10 lei.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentUn asistent de la Spitalul de Copii din Timișoara, suspectat că ar fi agresor sexual
Articolul următorNouă finanțare BERD pentru cea mai mare companie din România de apă și apă uzată/reziduală
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.