Fostul premier Viorica Dăncilă probabil s-a simțit și se simte atacată atunci când se tot discută despre viitorul economic al României, în comparație cu ceea ce se întâmpla în guvernarea PSD. Așa că nu poate să treacă cu vederea declarațiile actualului ministru de Finanțe și continuă să susțină că doar social democrații au laptele și mierea pe mână. Firește, niciun cuvânt despre condițiile reale actuale, forțate de pandemia de coronavirus.

Guvernul liberal continuă să dezinformeze românii despre realitățile economice și să le dea speranțe false privind viitorul apropiat.

Dezastrul guvernării e confirmat însă fără dubiu de datele Institutului Național de Statistică, care arată o scădere a produsului intern brut cu 10% în trimestrul 2 din acest an față de trimestrul 2 al anului trecut. Deci performanța guvernului PSD (guvern pe care cei din PNL l-au atacat neîncetat și continuă să-l atace) a fost net superioară performanței actualei guvernări. Iar scăderea în „V” pe care o visa ministrul Cîțu se dovedește tot mai clar o fantezie: urmează o scădere serioasă și pe mai multă vreme a economiei românești (nu doar în 2020, ci posibil și în 2021!).

Ce vă rămâne deci de făcut, domnule ministrul Cîțu? Poate un selfie cu economia românească în scădere?”, întreabă, retoric și spiritual, Viorica Dăncilă.

Articolul precedentTomac, despre alianța dintre PNL și USR: ”dreapta unită strâmb”
Articolul următorTeodorovici a găsit minusurile la începerea anului școlar