Eugen Teodorovici Foto: Facebook

Chiar dacă nu scrie mereu despre problemele cu care se confruntă acum economia, din postura de fost ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici vrea să arate că în general este preocupat de soarta fiecărui locuitor al țării, ca politician în opoziție. Multe probleme sunt în această perioadă, iar Teodorovici pare că nu vrea să scape nicio ocazie de a-și face cunoscut punctul de vedere. Nu întotdeauna propunând soluții concrete și realizabile, dar orice părere se bifează undeva. Și, cum era de așteptat, nici începerea anului școlar nu îl poate lăsa rece.

NU mai sună #clopoțelul pe 14 septembrie!

NU avem #tablete pentru începerea școlii, dar este sigur că avem tablete pentru alegeri! Bine, alegeri avem o dată la 4 ani, pe când școală este tot timpul!
NU avem #profesori pregătiți să țină cursuri online!
Nu avem infrastructura necesară pentru sistemul de #educație online!
NU avem în toate satele conexiune la #internet și nici măcar semnal pe telefon!
NU avem nici #bani de tablete, măști, dezinfectanți și alte nevoi pentru asigurarea unor condiții minime igienico-sanitare în școli!
NU avem #capacitatea la nivel central/ local de a realiza achizițiile necesare într-un timp atât de scurt!
NU avem #încredere în #guvern!

Avem doar SPERANȚA în stăruința directorilor de școli, în implicarea profesorilor, în răbdarea și înțelegerea părinților, în sprijinul primarilor și al autorităților locale!

Totuși … la COPII s-a gândit cineva?”, scrie Teodorovici pe Facebook.

Articolul precedentViorica Dăncilă nu poate sta de-o parte. Azi, despre economie
Articolul următorGrindeanu, ca în vremurile bune. Vorbește ca un adevărat social democrat despre alianțe și planuri pentru alegeri