VIA delle FORBICI, 42: AICI SE ASCUNDE NAȘUL SISTEMULUI!

Sorin Paul Stănescu este un ”HOPA–MITICĂ” al miliardarilor de carton post–decembriști. Dar și un amant veritabil…

Acest ”HOPA – MITICĂ” mioritic a reușit, ca un ”anaconda”, să se strecoare și să iasă basma curată aproape din toate dosarele penale care au ”zăcut” prin Camerele preliminare, de la Judecătorii și până la Curțile de Apel.

10.000.000 de euro fiind suma pe care acesta ar fi plătit-o ca să scape de dosarele penale – ”poveste” narată chiar de către acesta! – unui fost șef de serviciu secret din România. Prin intermediul unui fost jurnalist, actualmente europarlamentar. Individ care se afla pe ”payroll”–ul acestuia, precum și alți ziariști, printre care un patron de ziar apropiat, cumătrul lui Liviu Dragnea.

Peripețiile prin care a trecut ”Nașul Zoaielor” din pandemiile gripei aviare l-au făcut pe acesta multimilionar din banii bugetului de stat. Dar cum banii nu au miros, acesta a reușit să dea peste cap până și o mega–anchetă a FBI, anchetă derulată în baza procedurilor judiciare internaționale cu

Direcția Națională Anticorupție.

Dintr-un condei, procurorul Marius Bulancea a șters 4.900.000 de euro din prejudiciul dosarului respectiv. Și care a devenit amicul acestuia! Sau cel puțin așa reiese din înregistrările intrate în posesia DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI.

Neavând încredere în sistemul care l-a făcut multimilionar peste noapte, a creat un întreg labirint pentru a își spăla, se pare, veniturile de zeci, dacă nu chiar de sute de milioane. Începând de la însoritul stat al Americii, Florida, unde am putea spune că a creat un veritabil Grup Infracțional Organizat.

Dar odată cu arestarea celei care s-a perindat nu doar prin patul lui Băsescu, dar și prin patul acestuia, și-a luat tălpășița atât el, cât și o altă doamnă blondă… Și cum încercarea moarte nu are, mai ales că nu este un profan pe palierul ingineriilor financiare ilicite, iubitor de soare fiind, și-a mutat calabalâcul în însoritul oraș italian Firenze. Pentru a își face rezidență și, la o adică, așa cum au făcut deja mai toți marii corupți ai României, să dea bir cu fugiții și să se ascundă în somptuoasa proprietate de zeci de milioane de euro din Via delle Forbici nr. 42 din Firenze. Proprietate de lux achiziționată împreună cu interpusa acestuia, o blondă de la Miami!

Milano, Via Giambellino nr. 42

Acești Bonnie and Clyde au deschis societatea SORVET SRL, având ca obiect de activitate comerțul ”en gross” de produse alimentare pentru animale domestice și vânzări de câini mici de rasă.

Societatea SORVET SRL a fost înființată pe data de 9 noiembrie 2020, având sediul social în Milano, Via Giambellino nr. 42. Din datele Camerei de Comerț din Milano, Monza Brianza Lodi reiese și acționariatul! Astfel, Dumitru Andreea Elena deține 5% și Stănescu Paul Sorin restul de 95%! Din datele DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI reieșind faptul că Dumitru Andreea Elena a fost folosită ca și ”cap de lemn” (administrator) pentru ”nașul zoaielor”, el nefiind de altfel singurul care s-a folosit de această ”acționară” în acte.

Accesați documentul oficial al companiei Sorvet SRL pentru toate detaliile relevante, inclusiv datele de înregistrare, activitățile economice și informațiile administrative, aici.

Cum însă investigația jurnalistică se află încă în desfășurare, putem ”da din casă” doar o parte din datele culese despre Dumitru Andreea Elena, fosta administratoare a societății fugarului Darius Vâlcov și nu numai. De invidiat totuși cariera fulminantă a acestei tinere, ca și a tatălui său, actualmente consilier în cadrul Curții de Conturi a României. Mergând după vorba americană ”Follow the Money”, ne așteptăm la surprize cât mai plăcute pentru cititorii noștri. Scandalul ”Tangentopoli” (șpăgi și spălări de bani” al anilor 1990 a fost un mare succes al judecătorului Antonio di Pietro pe baza informațiilor primite chiar de la administratorii fictivi, denumiți de către Direcția Antimafia italiană drept ”capete de lemn”…

Sorin Paul Stănescu
Casa Stanescu

Firenze, Via delle Forbici 42

Așa cum nu s-a sfiit să își graveze numele pe plăcuța de alamă a soneriei de la somptuoasa vilă din Via delle Forbici 42, Firenze, ”Nașul Sistemului” a trecut la un fel de ”mafioțenie” pe bune! Pentru că tot la numărul 42, dar din Via Giambellino, sediul societății SORVET SRL, merge ”incognito”.

Ne întrebăm dacă nu cumva aceeași nedumerire o va avea și vestita DIGOS–Divizione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali…   

Articol preluat din ASI-Romania

VIACezar Cătălin MARIN
SURSĂASI-România - Externe
Articolul precedentAVEM GENERAL GRU!
Articolul următorClotilde, fii bărbată, acceptă că ai fost înfrântă!