elicopter prabusit sapanta

Un elicopter s-a prăbuşit joi seara pe raza comunei Săpânţa, judeţul Maramureş, iar pilotul a fost găsit mort. Procurorii au deschis un dosar penal în acest caz, existând suspiciuni că aparatul de zbor ar fi fost folosit pentru traficul de ţigări din Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat pentru Mediafax că în cauză se desfăşoară o anchetă coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

„Am fost sesizaţi despre faptul că a fost găsită o persoană decedată pe raza comunei Săpânţa. Poliţiştii au intervenit la faţa locului şi s-a deschis un dosar penal, fiind desfăşurate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Curtea de Apel Cluj pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul aviatic”, a spus Meteş. Surse judiciare au declarat că bărbatul găsit mort era pilotul unui elicopter care s-a prăbuşit pe raza comunei Săpânţa, existând suspiciuni că aparatul de zbor fusese folosita la săvârşirea de infracţiuni, în speţă trafic de ţigări din Ucraina. „Din primele informaţii rezultă că aparatul de zbor care s-a prăbuşit nu avea însemne de înmatriculare şi nu exista niciun plan de zbor depus la vreo instituţie aeronautică privind deplasarea în România”, au spus sursele citate.

Articolul precedentSummit-ul UE de la Sibiu s-a încheiat cu două concerte în Piața Mare
Articolul următorPolițiști condamnați pentru luare de mită și trafic de influență. Aceștia nu mai au voie să îmbrace uniforma câțiva ani