Foto: Facebook

Previziuni pentru ziua de joi, votul decisiv pentru Guvernul Cîțu. Victor Ponta acuză în continuare PNL că se martirizează și își sabotează propriul guvern, în condițiile în care învestirea ar avea suficiente voturi pentru susținere.

Ticăloșia, minciuna și iresponsabilitatea PNL ating cote absurde și grotești!

De ce nu trece Guvernul “Cîțu” dacă nu votează PSD care are doar 200 de voturi? Celelalte grupuri politice au anunțat că votează PENTRU și au 265 de parlamentari (pentru Guvern este suficient 234)/ oricum cei mai mulți de la PSD vor vota și ei pentru!

PNL în acest moment își sabotează propriul Guvern – dar sabotează și România! Cred că trebuie băgați în carantină (sau la închisoare) toți acești peneliști care distrug țara pentru interesul lor de Partid!”, atrage atenția liderul Pro România.

Votul este joi la 16.00, însă președintele Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu, și vicepreședintele Senatului – Titus Corlățean i-au trimis, luni, o scrisoare premierului desemnat Florin Cîțu în care îi cer să schimbe cei șapte miniștri propuși care au primit avize negative în comisiile parlamentare de specialitate.

Articolul precedentBugetul Ministerului Sănătății va fi suplimentat. 450.000 mii lei pentru pregătirea unităților sanitare în vederea îngrijirii pacienților infectați cu COVID-19
Articolul următorRomânii care au intrat azi noapte în țară, escortați în județele de domiciliu și puși în carantină