Un șofer prins de polițiști drogat la volan a dovedit că dorea neapărat să își păstreze permisul de conducere, astfel că le-a oferit acestora o mică „atenție” pentru a-i îndupleca.

Nu doar că a fost refuzat, ci polițiștii au sesizat mai departe tentativa de dare de mită, astfel că bărbatului i-a fost organizat un flagrant.

Ulterior, șoferul a fost acuzat oficial de dare de mită, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care îi instrumentează dosarul, au dispus pe numele său măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Totul s-a întâmplat astăzi, potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție, când la Call Center anticorupție 0800.806.806 a fost anunțat că șoferul în cauză a încercat să scape de dosarul penal întocmit pentru infracțiunile la regimul rutier.

În fapt, în data de 09 februarie 2022, fiind surprins în trafic de agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, inculpatul a oferit acestora suma de bani pentru a nu-i fi întocmit un dosar de cercetare penală ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența unor substanțe psihoactive și pentru a-și recupera permisul de conducere.

Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Direcția Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au organizat și realizat prinderea în flagrant (…), în timp ce oferea cu titlu de mită suma de 3.000 lei unor agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere București”, se arată în comunicatul DGA.

Articolul precedentBOR, delimitare clară față de AUR-ul lui George Simion
Articolul următorCîmpeanu: „Împărţirea pe trimestre este o poziţionare naturală inclusiv din perspectiva vacanţelor intertrimestriale”