Sursa: gep.com

25 de noi contracte de finanțare prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) au fost semnate ieri la masa Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Potrivit unui comunicat, ministrul Cseke Attila a semnat noile contracte de finanțare, încheiate între Ministerul Dezvoltării și autoritățile publice locale din 14 unități administrativ-teritoriale.

În total, contractele însumează o valoare totală de 222.523.550,34 de lei – sumă cu tot cu TVA – și vizează creșterea eficienței energetice a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unor clădiri publice.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 2.875 contracte de finanțare, în valoare totală de 19.763.314.093,92 de lei” a precizat ministrul.

De această dată, este vorba despre proiecte care se vor derula în județele Alba (7), Cluj, Constanța, Covasna (2), Galați (6), Gorj, Iași, Mureș (3), Sibiu (2) și Vrancea.

Dintre acestea, cea mai mare sumă – 59.334.041,51 lei, fără TVA (70.607.509,40 cu TVA) – a fost alocată în județul Sibiu, pentru renovarea energetică a Pavilionului Central din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”, investiție derulată prin Consiliul Județean Sibiu.

Articolul precedentNăsui, despre acuzațiile de plagiat aduse lui Ciucă și lui Bode: „Să îți furi practic titlul de doctor este o rușine”
Articolul următorMinistrul Rafila asigură că nu este problemă cu medicamentele: „Nu este o criză de paracetamol şi ibuprofen”