Finul ambasadorul României în Marea Britanie – fostul consilier prezidențial Dan Mihalache, se mută la București, după ce Ludovic Orban a realizat că fără acesta Cancelaria sa este goală. Ionel Ovidiu Bogdan, care este și președintele PNL Maramureș, a fost numit astăzi secretar de stat la Cancelaria primului ministru, decizia de numire fiind publicată în Monitorul Oficial. Ionel Bogdan a mai încercat și în urmă cu trei ani să ajungă la capitală, însă candidatura sa la Camera Deputaților nu a avut rezultatul scontat.

Vestea l-a bucurat pe președintele din Maramureș, care a scris pe Facebook un lung mesaj de mulțumire. Nu știm dacă l-a luat prin surprindere sau nu. „Începând de astăzi mă alătur echipei guvernamentale a premierului Ludovic Orban în calitate de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim Ministrului.

Mulțumesc premierului pentru încrederea acordată și colegilor care m-au susținut pentru această poziție. De asemenea, echipa PNL Maramureș alături de care voi munci în continuare pentru a ne atinge obiectivele asumate pentru anul viitor, merită recunoștința mea, deoarece împreună am muncit pentru a face din PNL Maramureș una din cele mai puternice organizații liberale din țară.

Sunt onorat de această numire și cu responsabilitate mă alătur echipei guvernamentale pentru a pune în practică măsurile despre care le-am vorbit oamenilor în campanie și pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare.

Sunt multe lucruri stricate de guvernările PSD, am început deja să le reparăm și sunt convins că împreună cu întreaga echipă guvernamentală vom reuși să ducem la capăt cu succes toate măsurile asumate. Cu muncă, încredere și bună-credință construim împreună România pe care o dorim cu toții”, a scris cel mai nou secretar de stat.

Articolul precedentFlorin Cîțu, al doilea vot de neîncredere: moțiunea împotriva sa a trecut. Orban nu vrea să renunțe la ministrul Finanțelor
Articolul următorPonta avertizeaza: „Ce spune Guvernul PNL ca va face cu “pensiile speciale” ramane o vorba goala – praf in ochii oamenilor!”