Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Centrul de Sănătate ”Sf. Nectarie” al Primăriei Sectorului 6 a beneficiat, în ultimii ani, de mai multe investiții.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a precizat că, în momentul în care a câștigat mandatul la Primărie și s-a uitat pe indicatorii de performanță și de eficiență, a observat discrepanțe între costurile de operare și numărul de pacienți.

Centrul de Sănătate ”Sf. Nectarie” este localizat pe Bulevardul Uverturii 81

Era ca la stat. Am analizat activitatea, l-am reorganizat, am tăiat cheltuieli inutile, am adus specializări căutate și i-am crescut veniturile proprii, din propria activitate. Simplu, doar din analize si decizii manageriale. Impactul a fost foarte bun, dar vom merge și mai departe, trebuie să creștem și mai mult numărul de beneficiari (aducem mai puține probleme de sănătate pentru cetățeni)”, a transmis edilul.

Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

De asemenea, Ciprian Ciucu a precizat că Viceprimarul Mihaela Ștefan a derulat câteva  campanii de prevenție și a insistat ca investițiile să fie continuate într-un centru de imagistică, finanțat din fonduri europene.

Ciprian Ciucu: ”Cifrele vorbesc de la sine”

  • 2019  – 18.566 de vizite,
  • 2020 – 20.229 de vizite,
  • 2021 – 30.020 de vizite,
  • 2022 – 36.000 de vizite estimate.

Am dublat numărul de vizite și am scăzut bugetul alocat la 60 %. Deci, se poate. Vom îmbunătăți an de an acești indicatori. Veniți la Sf.Nectarue cu încredere, au servicii medicale și de recuperate bune. Nu e pentru pile, nu e pentru primărie, este pentru Sectorul 6”, a declarat primarul.

Articolul precedentVa fi restabilită linia de cale ferată Cluj Napoca-Oradea-Episcopia Bihor
Articolul următorCompania Meta va concedia mii de angajați
Jurnalist full-time / Pesimist part-time