Victor Ponta

Liderul Pro România pare în continuare sigur pe formațiunea pe care o conduce, în ciuda faptului că mai mulți parlamentari au decis să se întoarcă la PSD. Astăzi, Victor Ponta a comentat pe marginea acestui subiect, după ce deputatul Horia Nasra a anunțat public că părăsește Pro România pentru a se întoarce la PSD.

Eu pot doar să le ofer unor deputați PSD o șansă să iasă din minciună din ultima perioadă, să își recâștige o parte din curajul, respectul și demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni și acțiuni înjositoare/ și pot să le ofer o alternativă politică curată de centru stânga pentru viitor!

Viorica Dăncilă poate să le ofere acelorași oameni funcții, bani și avantaje imediate, totul pe termen foarte scurt – în schimbul demnității și respectului de sine și față de oamenii din comunitatea lor!

Alegerea le aparține acestor oameni – important este să nu poată să spună niciodată că NU au avut alternativă! Și important ca oamenii să țină minte până la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentanții lor!

Ps – cei doi deputați NU sunt dintre cei 237 care au semnat moțiunea/ însă votul lor ar fi contat – în primul rând pentru ei înșiși (și pe urmă pentru noi toți)!”, a scris Victor Ponta referitor la subiect.

Articolul precedentAdio, dar rămân cu tine! Horia Nasra se întoarce la PSD după doar o săptămână în Pro România
Articolul următorViorica Dăncilă după „PSD leak”: „Am vrut să dau un semnal că politicul nu are voie să se implice în domeniul juridic”