Foto: Facebook/Eduard Ferdinand Dziminschi

PNL racolează tot și nu ține cont de nimic

Pe vremea când Liviu Dragnea încă era „stăpân la oi” și se plimba trufaș prin țară în dorința de a mai câștiga o ultimă brumă de electorat, undeva în județul Suceava, un cetățean sătul de mânăriile „măritului” îi spunea în felul următor: „Nimic!”. Vestea curajului a făcut, la momentul respectiv, încojurul țării.

„Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…”, era dialogul celor doi.

Urmarea? Bărbatul a fost înhățat de oamenii primarului din localitatea Moara, județul Suceava și bruscat. Da, inclusiv de primarul Eduard Dziminschi, cel despre care vă relatăm astăzi.

Pe timpuri cu Dragnea, astăzi cu Orban

Și cum oamenii politici nu se nasc de pe o zi pe alta, ci sunt mutați de la o formațiune la alta, publicația locală Știri de Bucovina povestește cum primarul Eduard Dziminschi ar fi fost dezbrăcat de geaca roșie și îmbrăcat cu cea galbenă și băgat în sânul generos al liberalilor.

Mai mult decât atât, inclusiv premierul Orban pare mulțumit de noua achiziție, felicitându-l pe Dziminschi pentru brava muncă depusă pentru comunitatea pe care o „patronează”.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentChirica își pariază cariera politică, Alexe dă ministerul pe CJ
Articolul următorCiolacu a făcut o analiză și a ajuns la un final așteptat: „Guvernul PNL trebuie #săplece!”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.