Un șofer din Sălaj a fost reținut ieri, iar astăzi a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant în momentul în care încerca să mituiască un polițist cu nu mai puțin de 8.000 de euro.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, bărbatul, care deja era cercetat într-un dosar penal, a încercat să îl ademenească cu această sumă de bani chiar pe un șef de post de poliție, însă omul legii i-a făcut un denunț.

Ieri, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Sălaj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, l-au prins în flagrant.

În cauză, șeful Postului de Poliție Poiana Blenchii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj a sesizat faptul că o persoană cercetată într-un dosar penal pentru săvârșirea unor infracțiuni privind regimul circulației pe drumurile publice i-a promis, cu titlu de mită, suma de 8.000 euro pentru soluționarea favorabilă a dosarului.

Ca urmare a acțiunii de prindere în flagrant, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a celui care a dat mită, iar în cursul acestei zile a fost prezentat Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de către instanță. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită”, au transmis cei de la DGA.

Articolul precedentCum a ajuns Ungaria să cumpere „ bucăți” din Transilvania. Războiul s-a mutat în instanță
Articolul următorRafila vrea să reinventeze Legea Sănătății