Sursa foto: Facebook/ Vlad Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vlad Popescu Piedone a declarat că va fi alături de cetățenii Sectorului 5 așa cum tatăl său l-a învățat, precizând că povestea trebuie să meargă mai departe.

„Cu tata… acolo, încerc sa-l înlocuiesc, așa cum pot, și sa fiu mereu prezent in comunitatea care știu ca îl iubește necondiționat. Merg oriunde aflu ca nu e bine, oriunde comunitatea nu e bine, oriunde prietenii virtuali, de aici, de pe Facebook, îmi spun ca este musai nevoie sa ajut! Încerc sa fac ce m-a învățat tata: Imposibilul… posibil! Dacă el a dovedit ca se poate… înseamnă că se poate!”, a scris Vlad Piedone.

Fiul fostului primar al Sectorului 5 a vizitat blocul de pe strada Baciului, zona Ferentari, unde pe 14 mai, oamenii s-au trezit „cu năpasta în casă”, 18 apartamente devenind scrum din cauza unui incendiu puternic ce a cuprins etajul 2 al blocului.

Vlad Piedone: „Tata m-a învățat că orice problemă are o soluție!”

„Pe 14 mai, oameni ca mine, ca tine, ca oricine… s-au trezit cu năpasta in casă! De atunci, 18 apartamente din Baciului sunt scrum… Fiecare proprietar încearcă sa repare ce poate, fiecare se chinuie sa alunge coșmarul… Dar coșmarul nu se vrea dus!”, a spus Vlad.

El a precizat că în urmă cu trei săptămâni, funcționarii Primăriei Sectorului 5 au vizitat apartamentele, au analizat și au notat în agendă, fără a veni cu soluții clare, iar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic.

Vlad Piedone i-a anunțat pe proprietari că va merge la Primărie  pentru a afla „de la responsabili” ce au de gând să facă.

„Voi merge la Primarie, sa aflu de la responsabili ce au de gand, ce pot face, ce vor face pentru acești oameni aflați la ananghie! Dacă din varii motive nu vor putea mișca lucruri… nu-i bai! O sa le mișc impreuna cu prietenii mei!”, a mai scris Vlad.

În încheierea mesajului, Vlad Piedone a declarat că tatăl său l-a învățat că orice problemă are și o soluție, iar problema cetățenilor năpăstuiți din strada Baciului va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

„Voi fi lângă ei! E ok! Împreuna cu oamenii cu suflet mare, facem imposibilul… posibil! Nu-i așa?Cu respect, Vlad Piedone, fiul lui Piedone NEVINOVAT!”

Cristian Popescu Piedone: „Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5”

Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat în urmă cu ceva timp că planurile de modernizare ale sectorului nu vor fi spulberate de „orci”, iar fiul său va continua să facă imposibilul posibil.

„El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! Știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră!  Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe o rețea de socializare.

De asemenea, fiul fostului primar al Sectorului 5 a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 5.

Citește și articolul: Cristian Popescu Piedone a reacționat după ce consilierii PSD și PNL au blocat reabilitarea termică a blocurilor din Sectorului 5 și bursele școlare: „Voi reușiți să faceți posibilul imposibil”

Articolul precedentLa ce renunță românii pentru a face economii pe timp de criză
Articolul următorNicușor Dan a traversat neregulamentar, dar a scăpat de amendă