Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Mai multe morminte dintr-un cimitir din Ialomița au fost distruse de patru adolescenți.

Aceștia au vârste cuprinse între 12 și 16 ani.

Mai mulți adolescenți au reușit să pună la pământ zeci de cruci din beton. Fapta a avut loc într-o singură noapte

Copiii au intrat în cimitirul comunei în care locuiesc și au distrus tot ce le-a ieșit în cale. Au fost distruse cruci de beton, plăci de granit, dar și candelabre metalice. Conform publicației Gândul.ro, poliția a deschis o anchetă.

Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe morminte din cimitirul comunal Făcăeni au fost distruse”, anunțat IPJ Ialomița.

Cei patru adolescenți locuiesc în comuna Făcăeni, din județul Ialomița. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte

Polițiștii din Ialomița au mers imediat fața locului și, în urma cercetărilor făcute, au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani. Toți aceștia locuiesc în comuna Făcăeni și bănuiți de comiterea faptei.

Din verificările efectuate s-a stabilit că cei patru tineri, în cursul nopții, ar fi pătruns în incinta cimitirului comunal Făcăeni și ar fi dislocat prin împingere 20 de cruci prin beton. Adolescenții ar fi distrus prin spargere două plăci de granit, mai multe ornamente florale, candelabre metalice și gardul împrejmuitor a două imobile din zonă”, conform sursei citate.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte.

Articolul precedentAjutorul umanitar, taxat. Statul român amână decontarea serviciilor oferite persoanelor cu domiciliul în Ucraina
Articolul următorAcuzații de malpraxis, după ce un copil a murit pe masa de operație
Jurnalist full-time / Pesimist part-time