Cristian Popescu Piedone - Foto Ziarul de Investigații

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a criticat perspectiva unei administrații conduse de Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, exprimându-se în termeni categorici la conferința de alegeri a PSD București. Declarația sa, făcută în prezența lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PNL și PSD pentru Capitală, sugerează că, din punctul său de vedere, Piedone nu ar avea contribuții semnificative de oferit pentru București, reducând potențialele sale inițiative la „fum de grătare”.

Replica lui Popescu Piedone nu s-a lăsat așteptată și a venit pe facebook în stilul consacrat de mulți ani

”Domnule președinte, Marcel Ciolacu, apreciez și vă mulțumesc de laudatium rostit de dumneavoastră astăzi la conferința PSD București, dar, Marcele, să te citez pe tine, un înțelept în viață…

După ce trece fumul de grătare, ce va rămâne în urmă?? Nimic, ai zis tu. Din cauza fumului de grătare din 9 iunie, nu o să mai vezi drumul către Cotroceni.

Și stai liniștit. Mie nu îmi trebuie politica voastră. Exclus ca în viața mea să candidez vreodată la Cotroceni.

V-am rugat doar să mutați gardul politic de la Primăria Capitalei, acolo unde vă pricepeți voi mai bine să faceți politică: în Parlament, la Guvern și președinție și să lăsați administrația la noi, cei care în 30 de ani am cărat o roabă, am dat o matură, am făcut lucrurile unui gospodar și nu am cerșit niciodată voturi, ci mi le-au oferit datorită muncii văzute.

Marcele, tot în fumul de grătare sunt și cei mai mulți cetățeni, nu doar ai Bucureștiului, ci și ai României, care nu mai pot mânca mușchiuleț ca voi, politicienilor… și mănâncă tradiționalul mic (cel mai ieftin produs găsit în măcelăriile românești) și acela doar în zilele de sărbătoare.

P.S. Indiferent de confruntarea politică din 9 iunie, nu îmi subestima inteligența. Te rog să mă jignești în continuare pe mine, că mai marii tăi consultanți nu ți-au spus că nu jignești fumul de grătare, ci jignești mulțimea oamenilor care de abia își permit 2 mici…

Și stai liniștit, nu-i micul tău, Cîrstoiu, făcut dintr-o carne artificială și nici micul de Nicușor, care nu știe că micul românesc s-ar putea mânca și în terasele din parcurile abandonate de el!

Ura, ura și la gară!

Marcele, sunt un tip de cuvânt și asumat. Am spus că te voi susține pentru visul tău. Dar nu pot să iau ciocane în cap pentru visul meu!”

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentPrefectul Capitalei: „Retrocedarea Parcului IOR s-a făcut într-o manieră abuzivă, fiind constatat un lung şir de posibile infracţiuni”
Articolul următorPrimar din Bacău, acuzat că a folosit acte false pentru a obține o finanțare de la AFIR
Senior partner Ziarul de Investigatii