Partidul Social Democrat se mai îmblânzește când vine vorba de votul de învestitură al Guvernului Cîțu. Liderul interimar al PSD nu mai este așa categoric, ci lasă o portiță: un viitor guvern va fi votat, însă doar cu membrii avizați în comisiile de specialitate.

Am adresat o scrisoare din partea Birourilor permanente reunite domului prim-ministru desemnat să facă modificările necesare pentru a înlocui miniştrii care au primit avize negative în Parlament.

Să respecte legile ţării şi o decizie a Curţii Constituţionale din 2007, unde lucrurile sunt foarte clare, că trebuie să vină cu alte propuneri, mai ales în contextul crizei coronavirus, să vină cu o altă propunere la Ministerul Sănătăţii, unde domnul ministru desemnat, propus, interimar din acest moment nu a primit în comisie decât votul PNL.

Nicio altă forţă politică în cadrul Comisiei de sănătate nu a votat pentru desemnarea domului ministru Costache”, a spus Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei grupului parlamentar al PSD.

Totodată, Ciolacu rămâne ferm în convingerea că nici măcar PNL nu își va vota propriul guvern. „PNL vrea să își pice propriul guvern! De asta apelează la tot felul de tertipuri pentru a nu spune clar cum vor vota joi la învestirea guvernului Cîțu!

Lucrurile sunt simple: dacă liberalii nu vor vota LA VEDERE atunci înseamnă că pun mai presus jocurile politice mărunte pentru anticipate decât sănătatea și siguranța românilor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentComisia pentru Învățământ din Senat a fost închisă din cauza unei suspiciuni de infectare cu coronavirus
Articolul următorConsiliul Național de Integritate și-a schimbat componența