Măsuri fără precedent în România, pentru prevenirea răspândirea virusului COVID-19. După o ședință fulger de azi noapte în cadrul Guvernului, primarul general al Capitalei a întrunit Comandamentul de Urgență pentru a analiza ce trebuie făcut pentru siguranța populației. Gabriela Firea a arătat că trebuie avut în vedere ca unitățile de învățământ să fie închise, pentru a limita contactul cu posibilii purtători ai coronaviruslui.

Prevenție, solidaritate și responsabilitate. Acestea trebuie să fie cuvintele de ordine acum. România a decis măsuri fără precedent pentru limitarea răspândirii COVID-19. Am convocat un Comandament de urgență la Primăria Capitalei, la București sunt până în acest moment 2 cazuri de coronavirus.

La ședință participă reprezentanții tuturor instituțiilor subordonate Primăriei Capitalei, precum și ai instituțiilor deconcentrate din București, cu atribuții în domeniu”, a precizat primarul general.

Articolul precedentTinerii social democrați din Sectorul 1 taxează cazul „Ariel”
Articolul următorComisia pentru Învățământ din Senat a fost închisă din cauza unei suspiciuni de infectare cu coronavirus