TSD Sector 1 asigură că derapajele din politică vor fi taxate fără milă, și că vor aduce la cunoștința publicului orice caz similar USR-istului Ariel Chiș. Tinerii social democrați consideră că ieșirile publice de acest gen sunt grave și că astfel de oameni nu au ce căuta în viața politică.

În acest sens, tinerii PSD-iști de la Sectorul 1 promit că vor face cercetări ample pentru a-i descoperi pe toți cei care au lansat în spațiul public mostre de tipul video-ului lui Ariel Chiș, „înainte ca aceștia să ajungă în funcții importante, din care să poată influența viața oamenilor normali”.

Cazul Ariel – coadă de purcel poate fi din păcate nu un apogeu, ci doar vârful unui iceberg. De aceea, vom cerceta cu atenție rețelele de socializare, de la Hi5, la Tik Tok, pentru a descoperi asemenea cazuri care deja se înscriu în patologic.

Pentru binele tuturor, ar fi bine să descoperim aceste specimene acum, și să le acordăm ajutor medical de specialitate”, este o parte din promisiunea făcută de TSD Sector 1 pe Facebook.

Articolul precedentSorina Pintea a scăpat de cătușe. Instanța a dispus ca fostul ministru al Sănătății să fie cercetată sub control judiciar
Articolul următorGabriela Firea atrage atenția că unitățile de învățământ ar trebui închise