dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a criticat în Ialomiţa, unde s-a aflat pentru alegerile organizației județene, protocoalele secrete din Justiţie și a spus că au existat liste realizate de „capii SRI-ului, cu complicitatea unora de la partid, liste cu colegi care să fie executaţi”.

„Am văzut pe un panou <<Vrem justiţie, nu corupţie!>> Da. Şi eu vreau. Şi noi vrem. Nu mai vrem să funcţioneze în continuare aceste sistem care a corupt justiţia şi care încearcă să o corupă în continuare.

În condiţiile în care un serviciu secret, şi anume SRI, are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu Direcţia Naţională Anticorupţie, cu Parchetul General, în condiţiile în care ofiţeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituţii, se mai putea avea încredere în actul de justiţie în România? Adică 60% şi ceva dintre români sunt nebuni când spun în toate sondajele, cele rele, că după ce au observat toate informaţiile care au ieşit la iveală, abuzuri nemaiîntâlnite, dosare măsluite, dosare făcute prin fraudă, prin presiune şi prin şantaj, protocoale secrete, spun că da, şi lor se poate întâmpla să fie luaţi şi condamnaţi fără să fie vinovaţi. În situaţia asta au adus România din punct de vedere al percepţiei românului faţă de actul de justiţie. Cine ? Cei care sunt de dimineaţa până seara în gură cu <<statul de drept>>”, a declarat Liviu Dragnea în Ialomița, la Conferinţa Extraordinară de alegeri a organizaţiei judeţene Ialomiţa a PSD.

Preşedintele PSD i-a acuzat şi pe unii membri de partid că erau în complicitate cu serviciile secrete. „Erau liste care se făceau inclusiv cu complicitatea unora de la noi la partid. Liste cu colegi care să fie executaţi. Liste făcute de capii SRI-ului. (…) Toţi cei care au corupt justiţia trebuie să plătească, indiferent cum îi cheamă. Şi indiferent cine îi susţine, de aici sau de afară”, a completat Dragnea.

Articolul precedentArme de aproape 1 MILION DE EURO pentru Jandarmerie, de la un om de afaceri acuzat de licitaţii trucate
Articolul următorVictor Rebengiuc despre Liviu Dragnea: „un om care a profitat de funcţii”