Sursa: Facebook

Actuala ministră PNL a Culturii, Raluca Turcan, este convinsă că Florin Cîțu, care îi este coleg de partid, nu mai face parte din grupul senatorilor liberali.

Afirmația acesteia a fost făcută public, după ședința de Guvern de astăzi, în momentul în care i s-a solicitat un punct de vedere referitor la faptul că ex-premierul PNL Cîțu este suspect în dosarul achiziționării vaccinurilor anti-Covid.

Ministra Muncii în Guvernul Cîțu, Raluca Turcan a subliniat că nu poate comenta o anchetă în curs, lansând totodată și informația că fostul său șef, inclusiv pe linie de partid, a fost tras pe linie moartă din Senat.

Vă pot spune un lucru pe care l-am spus de fiecare dată când există un demers al justiției, și anume justiția este independentă și își urmează calea. Ca om politic, nu pot să fac niciun comentariu, pentru că nu este profesionist din partea mea să mă pronunț cu privire la fondul unei anchete în justiție.

La fel tratez și situația colegului fostului meu coleg, că s-a retras din grupul senatorial, dar am fost colegi în guvern; la fel privesc și situația domniei sale, cum privesc și situația oricărui om care, într-un moment sau altul, se confruntă cu justiția”, a afirmat Raluca Turcan.


Cîţu a dezmințit însă informația lansată de Rauca Turcan, precizând pentru News.ro că nu s-a retras din grupul parlamentar pentru că nu are niciun motiv. „Statutul PNL este clar”, a spus Cîţu.

E adevărat, conform paginii Senatului României, printre cei 37 de liberali, apare inclusiv numele lui Florin Cîțu, care este membru din 21 decembrie 2020.

La fel de adevărat este însă că pe site-ul Senatului informațiile nu sunt tocmai actualizate, dat fiind că la rubrica „Bibiografie”, Cîțu și-a mai păstrat din funcții, anume că este liderul Grupului PNL din Senat începând cu octombrie 2017.

Articolul precedentDescoperă 7 dintre hobby-urile preferate ale românilor din anul 2023
Articolul următorRAJA: ”Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Constanța”