Primarul Cristian Popescu Piedone (captură video)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a demontat acuzațiile aduse de conducerea Societății de Transport București, care susține că gazonul dintre șinele de tramvai duce la deraierea acestora. Adrian Criț, directorul STB, susținea că nu există niciun aviz al companiei pe care o conduce pentru înierbarea șinelor. Mai mult, Criț amenință cu solicitarea unor despăgubiri din partea Sectorului 5. 

Primarul Sectorului 5 a făcut publice mai multe documente, care demonstrează că instituția condusă de domnia sa are toate documentele pentru înierbarea liniilor de tramvai. 

„Dle director vă transmit cu toată responsabilitatea: mai uitati-vă pe hârtii. O să vă pun la dispoziție dacă nu le aveți. 11.08.2017 protocol semnat de directorii RATB și Sectorul 5. Obiectul protocolului îl reprezintă înierbarea liniilor și realizarea lucrărilor de întreținere. Problemele nu sunt în firul meu de iarbă. Problemele sunt în parcul dvs învechit”, a declarat Cristian Popescu Piedone

„Proces verba de recepție, 14.12.2018, la finalizarea lucrărilor. La semnatari este și un reprezentant al RATB. Este păcat să acuzați pe cineva fără să aveți probe. Primăria Sectorului 5 doar întreține acel spațiu. Suntem în deplină legalitate. Suntem în anul 2021, dacă se întâmpla ceva se întâmpla în anii ăștia, dacă tot susțineți că firul de iarbă aruncă de pe șine ruginiturile dvs„ , a mai afirmat primarul Sectorului 5. 


Primarul Cristian Popescu Piedone demontează acuzațiile directorului STB, arătând documentele
Articolul precedentExecutări silite la Galați – legal, dar nu tocmai moral
Articolul următorFostul director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, trimis în judecată pentru luare de mită în legătură cu închirierea unei plaje
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...