Marcel Ciolacu, avertisment public pentru Iohannis

Să nu vândă companiile românești

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a lansat un avertisment public la adresa președintelui Klaus Iohannis, cu privire la posibila privatizare a companiilor, strategice pentru România, din domeniul bancar, energetic și de transporturi. Într-o postare pe Facebook, Ciolacu a precizat că premierul Cîțu pare cel mai dornic de realizarea acestor privatizări.

Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești! Timp de un an, nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.

Marcel Ciolacu, pe Facebook

Fără surse de împrumut, Cîțu se uită spre „avuția națională”

Soacial democratul consideră că cel mai interesat de aceste vânzări ar fi premierul Cîțu, care pare să fi rămas fără surse de unde să se împrumute.  „Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară și economică. 10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Aceasta este miza lui Cîțu! Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentAmenzi până la 2.500 lei pentru cei care aruncă brazii la voia întâmplării
Articolul următorLiderul UDMR știe scenariile pentru redeschiderea școlilor