Nu vreau să comentez mai mult victoria României în fața Ungariei, este suficient cât s-a scris, dar vreau să vedeți, în imagini, metamorfoza petrecută cu Cristina Neagu, la distanță de 12 luni – durerea face parte din viața noastră, ca și bucuria, de altfel, și nimic nu este întâmplător!

În primele opt imagini este drama trăită de Cristina – cu un an în urmă, mai precis pe 12 decembrie, 2018, a avut loc meciul dintre România și Ungaria, partidă din cadrul Grupei a 2-a, a Main Round-ul Campionatului European din Franța. O partidă de tristă amintire, atât prin faptul că am pierdut meciul, 29-31, victorie care nu le-a ajutat cu nimic pe maghiare, tricolorele având locul asigurat în semifinale, dar mai ales prin prisma accidentării grave a Cristinei Neagu, care a fost bruscată de unguroaica Szimonetta Planeta, care împlinea 25 de ani, chiar în ziua meciului contra României. Cristina Neagu n-a mai jucat ultimele două meciuri, și cele mai importante, fiind diagnosticată cu ligamente încrucișate rupte. Iar tricolorele, marcate de pierderea căpitanului lor, au ratat intrarea în finală, 22-28 cu Rusia, dar și medalia de bronz, care ne-a fost luată de Olanda, după victoria cu 24-20 în fața team-ului românesc.

Accidentare Cristina Neagu

În ultimele două fotografii o găsim pe Cristina Neagu bucurându-se de ultimul gol, cel al victoriei, împotriva Ungariei, care ne-a adus și calificarea în grupele semifinale, și putem să spunem din inimă că lui Neagu îi șade bine cu tricolorul românesc! Și ca un amănunt, handbalista care a pus-o la pământ pe Neagu, cu un an în urmă, Szimonetta Planeta, n-a mai intrat în vederile selecționerului Kim Rasmussen, pentru acest Mondial.

Articolul precedentÎncă trei prefecți schimbați din funcții, inclusiv unul care s-a judecat pentru postul de reprezentant al Guvernului
Articolul următorMihai Tudose: Voi avea o discuție cu domnul președinte