Ninel Peia, unul dintre candidații la alegerile prezidențiale, este de negăsit. Acesta se afla în Cluj la o întâlnire electorală, iar de la ora 01.17 parcă a intrat în pământ. Atunci a fost văzut ultima dată pe camerele de supraveghere ale hotelului în care era cazat, în timp ce părăsea clădirea. De atunci nu se mai știe nimic de el, iar cei care au dat alerta sunt ofițerii SPP.

În această dupa amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie și Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, este comunicarea oficială a poliției din Cluj.

Ninel Peia este fost deputat, fiind ales pe liste în 2012 din partea Partidului Social Democrat. În martie 2016, candidatul de acum la alegerile prezidențiale a fost exclus din PSD, după o declarație controversată legată de vaccinuri, care i-ar fi îmbolnăvit pe mai mulți copii. Acum, Peia vine pe buletinul de vot cu sprijinul Partidului Neamului Românesc.

Articolul precedentCNSAS dezvăluie cum semna notele către Securitate Viorel Cataramă, unul dintre candidații la alegerile prezidențiale: „W”, „Voicu”, dar și „Viorel”
Articolul următorUnde s-au dus primii bani de la Dezvoltare sub semnătura noului ministru