Premierul Viorica Dăncilă a vorbit la Adevărul Live despre subiectul fierbinte al acestei zile: moțiunea împotriva Guvernului. Aceasta a făcut comentarii și pe marginea celui mai negru scenariu pentru PSD, afirmând în acest context că nu se gândește să demisioneze. Dar…

Nu voi demisiona pentru că sunt un om responsabil. Dacă domnia sa (președintele Iohannis – n.r.) este responsabil și vrea să schimbe acest Guvern eșuat, trebuie să facă o nouă nominalizare înainte de alegerile prezidențiale.

Voi rămâne în continuare candidatul PSD la prezidențiale, ne vom bate alături de colegii mei din opoziție și vom urmări cu mare atenție Guvernul, vom taxa toate erorile Guvernului. Dacă ajungem în opoziție eu cred că PSD se va reuni și mai mult în jurul meu.

Am preluat partidul la 22%, un scor foarte mic, cu presedintele partidului arestat, o perioada grea, se vorbea de ruperea partidului. Am reusit să ținem partidul unit. Dacă îl vom duce la un scor bun, peste 23%, înseamnă că am făcut pași importanți într-o perioadă relativ scurtă. Dincolo de funcția de președinte PSD important este ca partidul să ia scor bun și să creăm un val favorabil pentru alegerile locale”, a spus Dăncilă la Adevărul Live.

Articolul precedentȘpaga românească a torpilat NATO: licitații militare de două miliarde euro, blocate în instanță
Articolul următorElena Udrea are speranțe că dosarul său va fi restituit la parchet și „închis”