Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu
Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu

Într-un text distribuit pe contul de Facebook, Marcel Ciolacu a vorbit despre reglementarea prețurilor la energie, precizând că ținta PSD rămâne neschimbată, iar această reglementare va fi aplicată pentru o perioadă de doi ani.

Marcel Ciolcau: ”Primul pas a fost făcut. Populația și IMM-urile vor fi protejate în această iarnă de scumpirile la energie”

Potrivit declarațiilor oferite de președintele PSD, social-democrații vor propune ca, în Parlament, noua ordonanță de urgență privind energia să fie completată astfel încât să poată fi susținută factura energetică la serviciii publice esențiale.

Este vorba despre transportul în comun sau alimentarea cu apă.

Trebuie să introducem în schema de sprijin și pentru instituțiile de cult”, a transmis Marcel Ciolacu.

Președintele PSD învinovățește, din nou, fosta coaliție dintre USR și PNL

Nu e timp de pierdut cu răfuieli politice mărunte, cu moțiuni și cu scandaluri! Am văzut cât ne-a costat circul de acum fix un an, dintre USR și PNL! Prioritatea noastră este acum să găsim soluțiile responsabile pentru ca țara să depășească cu bine această iarnă. Și să descurajăm specula cu energie și gaz! Asta înseamnă cu adevărat Sprijin pentru România!”, a transmis președintele PSD.

Ieri, 6 septembrie, Ciolacu a anunțat că, fără o intervenție rapidă a Guvernului, prețul anumitor servicii va exploda. În cadrul unei conferințe de presă, liderul PSD a precizat că OUG pe energie va traversa o serie de modificări.

Marcel Ciolacu a adăugat că mai multe instituții au nevoie de sprijin, iar Guvernul trebuie să intervină cât mai rapid.

Articolul precedentEmilia Șercan a ajuns în presa centrală din Franța: ”Vânătorul de plagiatori din România devine vânat”
Articolul următorO femeie condamnată la moarte prin spânzurare a suferit un infarct. Aceasta a fost forțată să privească 16 execuții care au avut loc înaintea ei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time