Social democratul Codrin Ștefănescu se uită în jurul său cu jale și deplânge starea în care a ajuns partidul în care și-a pus speranța și încrederea. Nu e vina PSD în ansamblul său pentru neîncrederea cu care este privit partidul, ci a unui singur om, scrie Codrin Ștefănescu. Vinovatul este chiar președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pe care de altfel Codrin Ștefănescu îl și contestă de câte ori are ocazia.

Codrin Ștefănescu e și un pic poet în opiniile sale, vorbind despre colegi care „tac asurzitor”, și a ajuns la concluzia că nu mai poate lupta singur. Cel puțin nu mult timp.

PSD a rămas singur. Ne-au părăsit toți aliații, ne părăsesc în continuare primarii, viceprimarii și consilierii aleși sub sigla partidului. Primarii fug pentru că nu-i mai apără nimeni. Se simt abandonați, izolați și hărțuiți de un dușman căruia nu-i mai răspunde nimeni. E un blat odios și toată lumea știe! Aliații ne-au dat papucii pentru că noua conducere interimară nu știe să negocieze, nu se ține de cuvânt și primește ordine din afara partidului. A reușit Ciolacu să ne facă pulbere în câteva luni. Și vă spun un lucru: poate merităm asta! Pentru că în PSD sunt o grămadă de lași, colaboraționiști sau fricoși. Care tac asurzitor și acceptă această situație ingrată. Iar eu m-am săturat să tot lupt de unul singur”, se plânge Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Articolul precedentGabriela Firea cheamă primarii de sectoare la discuții despre începerea anului școlar: „Este responsabilitatea noastră, a tuturor”
Articolul următorCiolacu ar vrea să vadă și el banii