Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu nu a fost nici până acum lămurit de către cei din guvern unde sunt banii cu care s-a împrumutat țara noastră. Nu neapărat unde sunt, ci mai ales pe ce au fost folosiți, se tot întreabă președintele interimar al PSD, dat fiind că Guvernul PNL tot anunță că nu sunt bani pentru măriri de pensii și alocații. În plus, Ciolacu ar vrea să știe de ce ministrul Florin Cîțu vorbește despre creștere economică, dacă în general în România nu prea sunt bani.

Într-o țară în care ministrul Finanțelor vorbește despre o ”explozie economică”, de ”reveniri în V și W” este halucinant ca premierul să îi amenințe pe copii cu sistarea plății alocațiilor, pe pensionari cu sistarea plății pensiilor și pe medici și profesori cu sistarea plății salariilor.

Unde s-au dus miliardele cu care ați îndatorat România pe 3 generații? Unde sunt efectele măsurilor de sprijin a mediului privat cu care vă tot lăudați?

Pensionarii au muncit și au contribuit la pensiile pe care le primesc astăzi, iar pensia nu reprezintă o pomană, cum sfidător o numește Orban! Iar copiii au nevoie acum de bani, mai ales în condițiile haosului provocat în educație. Pe medici sau pe profesori v-ați gândit să-i pedepsiți? Tocmai pe cei din prima linie??!

Majorarea pensiilor, ca și dublarea alocațiilor, sunt prevăzute de legi votate de Parlament și promulgate de Președinte. Dacă v-ați opri din furat, dacă ați gestiona corect banii publici, dacă ați fi ajutat cu adevărat mediul de afaceri, atunci ați fi avut de unde să majorați și pensiile și să dublați alocațiile! Dar preocupările voastre au fost doar propriile buzunare. Și alegerile…”, scrie Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu se simte singur și părăsit
Articolul următorTătaru: în București nu există conducere militară