Sursa foto: Facebook/ Captură Video- George Simion

Președintele AUR George Simion și-a făcut, joi dimineață, la Spitalul Obregia, un test antidrog, pentru a demonstra că nu se droghează. Acesta a precizat într-un videoclip postat pe o rețea de socializare că urmează să îi dea în judecată pe cei care l-au acuzat că folosește droguri.

În urma testului, Simion a precizat că este negativ la opiacee, marijuana, amfetamine, metadonă, cocaină și alte droguri.

De asemenea, liderul AUR a anunțat că va depune în Parlament o lege prin care cei care vreau să candideze trebuie să fie testați antidrog și să fie supuși unei expertize psihologice și psihiatrice. 

O astfel de propunere nu reprezintă o noutate. Anul trecut, după un scandal pe care Șoșoacă l-a provocat în Legislativ, deputatul PNL Gigerl Știrbu a declarat că se gândește să propună o lege prin care e nevoie de aviz psihologic pentru a putea fi validat un parlamentar.

George Simion și drogurile. Mai mulți parlamentari de la USR l-au acuzat că folosește substanțe interzise

Liderul AUR a mai spus, după ce a ieșit din spital, că îi va da în judecată pe deputatul USR Nicu Fălcoi, ce l-a acuzat că se droghează, și pe europarlamentarul USR Dragoș Pâslaru, care a spus că primește bani din partea rușilor pentru propagandă.

Acesta a spus că banii pe care speră să îi obțină în urma proceselor vor fi donați pentru orfelinate.

Reamintim că deputatul USR Nicu Fălcăi a uitat de diplomație și a preluat modul lui Simon de a face politică, atacându-l pe liderul AUR într-o manieră tot mai des întâlnită în Parlament.

În urmă cu două luni, deputatul de Timiș a susținut că Simion s-ar droga în Parlament, invocând un caz în care un angajat din Parlament al grupului parlamentar AUR  a fost prins cu canabis asupra sa.

„Vă spun sincer că, date fiind și antecedentele, nu m-ar mira ca acolo, la ei la grup, să mai tragă un ”joint” din când în când. Asta e, s-a dovedit cu probe clare că aduc în Parlament astfel de lucruri. Problema e că, privindu-i ochii și văzându-i starea de agitație, cred că au trecut deja la ”liniuțe”. Acum, e drept că nu am nici o dovadă care să susțină cele spuse de mine, mai puțin privirea și atitudinea, dar vă spun sincer că mie așa mi s-a părut”, a scris Nicu Fălcoi în acea perioadă pe o rețea de socializare.

Citește și: George Simion, între „patriot de carton” și susținător al lui Putin

Articolul precedentCiucă susține că pandemia se apropie de sfârșit. Planul generalului pentru România
Articolul următorProtest de amploare în fața sediului TAROM
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.