Turda. Protest spontan împotriva Supercom

Angajații acuză firma de întârzierile salariare, în timp ce turdenii acuză haosul ce vine dinspre compania de salubritate

Anjagații firmei de salubritate Supercom SA, ce se ocupă de curătenia din localitatea clujeană Turda, au avut în această dimineață un protest spontan, principalul motiv al acestora fiind legat de întârzierea salariilor cu aproape o săptămână, relatează presa locală. Șansele ca aceștia să își primeacă banii sunt reduse, potrivit unuia dintre angajații nemulțimiți, deja li s-a transmis că „sigur nu vor intra nici azi banii, pentru că nu sunt”.

De altfel, nu doar salariații firmei sunt nemulțumiți, ci și cei care ar trebui să beneficieze de serviciile Supercom, pentru care se plătesc bani grei.

Potrivit Gazeta de Cluj, contractul Supercom pentru Lotul 2, din care face parte Turda, se ridică la 139.563.089 de lei (fără TVA). „Gigantul” lui Ilie Ciuclea deține monopolul deșeurilor din județul Cluj, cu licitația câștigată pentrul Lotul 3 (Dej și cele 35 de UAT-uri), în valoare de 134.004.396 de lei (fără TVA), respectiv Lotul 1 (Cluj-Napoca), de 539.587.823 lei (fără TVA).  

„Notă de protest”

Unul dintre turdeni și-a exprimat nemulțumirea cu privire la haosul care este din cauza firmei de salubritate, iar într-o postare făcută pe o rețea de socializare a explicat, în cuvinte „tăioase”, cu ce se confruntă locuitorii din Turda. „Această notă de protest este îndreptată spre managerul de la Supercom SA ce răspunde de salubritate. Doamna UN HAS la Dv în Societate!!!!! Trimiteți pe teren incapabili… Să treci pe o stradă pe partea cu nr. fără soț și să uiți cealaltă parte când efectuezi contracte în teren. Apoi să închei contracte după 6 luni cu acțiune retroactivă??? Porți turdeanul la casierie pentru contract apoi mai vine o dată pentru nr. de înregistrare că nu i se dă pe loc. Apoi facturile care oare în cât timp vor sosi???? Vă dați seama că vine iarna iar mulți turdeni de abia își pot plăti gaz, apa, electricitate lună de lună. Cum credeți că va reacționa turdeanul la o factură retroctivă pe vreo 8 luni. La casierie mi s-a dat un proces-verbal că aș fi primit pubele în număr de trei dar eu încă nu am văzut nici o pubela??? Ce supăr de organizare este aceasta???? Cred că în asentimentul meu sunt toți turdenii!!! HAOSSSSSS altfel nu pot cataloga SUPERCOM SA”, a scris turdeanul, supărat de atitudinea companiei de salubritate ce operează în localitate.

Supercom, monopol pus pe gunoaiele din Cluj

Articolul precedentCioloș: ”Cer coaliției toxice să abroge intrarea în plată a pensiilor speciale”
Articolul următorRomânia a închis definitiv două dintre cele trei centrale de mare ardere