Campania electorală a început cu un mic incident pentru Elena Băsescu, care deschide lista candidaţilor PMP la Camera Deputaţilor în Constanţa. Azi, Elena Băsescu a scris pe Facebook că a primit o amendă după ce și-a parcat mașina complet aiurea, însă aceasta nu a fost chiar tot. Potrivit News.ro, maşina Elenei Băsescu fusese parcată neregulamentar într-o staţie de autobuz, iar vineri dimineaţă o persoană a sunat la Poliţia Locală pentru a reclama. Poliţia Locală a venit în zonă şi a ridicat autoturismul, iar acum Elena Băsescu trebuie să achite taxele pentru ridicarea maşini, transportul şi depozitare acesteia, adică 570 de lei.

Elen Băsescu spune însă că nu a parcat în stația de autobuz și chiar a pus o poză cu un loc gol, încercuit cu… roz. „Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina.
Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.
Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. (pe locul încercuit cu roz)
”, a explicat candidata PMP Constanța.Articolul precedentCopos, trimis în judecată pentru plagiat
Articolul următorIohannis spune că a anunțat aseară restricții pentru că se aștepta ca azi să fie un număr mare de infectări