Codrin Ștefănescu pare să creadă în continuare că unicul salvator al țării nu poate fi decât Liviu Dragnea, ba chiar că acesta este și singurul căruia i-a păsat vreodată de România.

Și, chiar dacă susține că îl vizitează des pe fostul său șef pe linie de partid în închisoare și că îi împărtășește gândurile și trăirile sale, ex-secretarul general al PSD nu se dă în lături nici de la a-i scrie acestuia câteva rânduri, periodic, pe Facebook.

Azi, Codrin Ștefănescu este dezamăgit că, din punctul său de vedere, Dragnea va avea un „șoc” în momentul în care va ieși din penitenciar – cine știe totuși, când.

Aceasta pentru că, atrage atenția Codrin Ștefănescu, ceea ce s-a realizat în timpul guvernării PSD este năruit acum. Și, aparent, Dragnea nu știe adevărata realitatea din România anului 2021, ceea ce înseamnă că va vedea cu ochii săi abia la ieșirea din penitenciar „cum au distrus o țară” – referirea fiind cel mai probabil la actuala coaliție de guvernare.

Au îngropat agricultura, camarade! Și-au bătut joc de oameni și de munca lor! Toate măsurile noastre au fost anulate! Subvențiile au devenit legendă!

Rafturile magazinelor străine sunt pline de legume din import, cele românești putrezesc pe ogoarele țăranilor! Vei ieși curând și vei vedea cu ochii tăi cum au distrus o țară!”, crede Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentÎncep lucrările de reabilitare în centrul istoric al Devei
Articolul următor„Războiul șampaniei” între Franța și Rusia