Victor Ponta este din ce în ce mai supărat pe liberali pe măsură ce trece timpul și citește tot mai multe știri. Azi, dezamăgirea acestuia a pornit de la o știre potrivit căreia în țara noastră au crescut importurile la produse lactate, ouă și miere, în condițiile în care – spune Ponta – de nenumărate ori a venit cu idei bune pentru a ajuta economia. Însă degeaba ai idei bune, dacă nu e nimeni care să le pună în practică, pare să atragă atenția liderul Pro România.

Ne-am rugat de 4 luni de Guvernul Orban să sprijine INDUSTRIA ALIMENTARĂ ROMÂNEASCĂ/ am făcut lege în Parlament pe care ei au atacat-o la CCR/ am organizat întâlniri și am tras semnale de alarmă alături de producători și de presă = DEGEABA!

Guvernul Orban are ca misiune să DISTRUGĂ Economia românească și producătorii români – ca să mâncăm doar mâncare din import (eventual produsă cu munca românilor trimiși de Guvernul Orban în alte țări iîn timpul Pandemiei de Covid19)!

Vedeți ceva NAȚIONAL la acest Guvern? Vedeți ceva LIBERAL?

Eu văd doar VÂNZĂTORII ROMÂNIEI – GROPARII ROMÂNIEI!”, atrage atenția Ponta.

Articolul precedentAvansează lucrările la locul de joacă din spatele Pieței Mureș
Articolul următorRareș Bogdan promite să se certe în Comisia Europeană pentru situația de la vama Greciei. „România trebuie să stea în Primul RÂND în Europa”