Sursa foto: Facebook/ PNL ( captură video)

Președintele interimar al USR Cătălin Drulă a declarat, la TVR, că partidul pe care îl conduce a ajuns să se transforme într-o „unitate militară”, ce primesc numiri în plic. Acesta a făcut referire la candidatura lui Ciucă pentru funcția de președinte al PNL.

(…) Domnul Ciucă vine şi este deja… asta nu mai este o alegere democratică, este uns. (…) Asta e o glumă, un congres organizat într-o săptămână. Toată lumea care ştie ceva dintr-un partid ştie că atunci când ai o competiţie pe bune, reală, e nevoie de o lună-două în care se merge în filiale, se dezbat programe”, a spus Drulă, potrivit News.ro.

De asemenea, președintele interimar al USR e de părere că același sistem „de putere de tip militar” a reușit să îl scoată din joc pe Cîțu și să numească „pe unul care a fost militar.”

„A dat guvernarea României PSD-ului, militarilor, serviciilor”

Totodată, Drulă a mai spus că actualul premier al României trebuie să explice națiunii „povestea plagiatului” și modul în care statul a încercat să o intimideze pe jurnalista care a investigat lucrarea de doctorat a lui Ciucă.

„(…) Acolo sunt nişte lucruri grave, nişte lucruri care ne îndepărtează de democraţie, deja alunecăm într-o zonă de militarizare a statului şi asta are consecinţe în două părţi: una, cea a valorilor democratice şi vedem cât de importante în Europa sunt aceste valori democratice, dar pe de altă parte şi în zona concretă, de preţuri”, a spus Drulă.

Președintele interimar al USR a adăugat că în România nu mai există partide, ci doar „PSD reunit”, ce este condus de „aripa militarizată a statului și aripa galbenă a PSD”, ce și-a păstrat inițialele PNL. Mai mult, acesta consideră că actuala guvernare este una „militaro-socialistă” ce nu poate să țină în frâu inflația și intimidează jurnaliști „în mod caracteristic regimurilor autoritare.”

„Există un singur partid mare, stat, există PSD reunit, condus de această aripă militarizată a statului şi aripa galbenă a PSD care şi-a păstrat iniţialele PNL”, a concluzionat președintele interimar al USR Cătălin Drulă.

Citește și: Drulă, despre plecarea lui Cîțu din fruntea PNL: „A ales sistemul de epoleți și baroni”

Articolul precedentUE a anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei, care nu se referă la exporturile de gaze naturale
Articolul următorVIDEO. Incendiu în fața Ambasadei Rusiei în Capitală. Pompierii au intervenit de urgență
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.