Bogdan Drăghici, șeful asociației TATA, a intrat intenționat în gardul Ambasadei Rusiei

Criminaliștii continuă cercetările.

Președintele asociației TATA, Bogdan Drăghici, este bărbatul care a intrat în gardul Ambasadei Rusiei, acesta pierzându-și viața imediat după impact. Din primele date, bărbatul fusese condamnat chiar cu o zi înainte la 15 ani si 4 luni pentru că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă.

Oamenii legii au anunțat că mașina era inmatriculată în București și aparținea lui Drăghici, cel care a decis să își pună capăt zilelor intrând cu autovehiculul în gardul ambasadei rusești.

Cu doar o seară înainte, Drăghici a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care susținea că ar fi „minunat dacă toți ne-am considera ucraineni.”

Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge focul ce a cuprins mașina în fața Ambasadei Rusiei

De asemenea, în mesajul postat, acesta a amintit că în urmă cu trei ani și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în capitala Ucrainei, ce este acum bombardată de armata rusă.

„Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei”, a scris președintele asociației TATA.

Potrivit Adevărul, Bogdan Drăghici a fost arestat preventiv în 2019 pentru viol cu minori, acesta fiind acuzat că și-a abuzat sexual fiica. Ieri, bărbatul și-a primit sentința în prima instanță, fiind condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani şi 4 luni de închisoare.

Acesta era avocat, iar asociația pe care o conducea activa pentru drepturile legate de custodia copiilor ale bărbaților divorțați. Astăzi, Drăghici ar fi avut înfățișare într-un dosar similar, legat de propria fiică. Mai mult, el avea interdicţia de a părăsi ţara până pe 26 mai 2022 şi era sub control judiciar.

Pompierii au declarat că bărbatul a murit carbonizat, având asupra sa un lichid inflamabil pe care l-a aprins când jandarmii ce se aflau lângă Ambasada Rusiei i-au cerut să părăsească zona.

Citește și articolul: VIDEO. Incendiu în fața Ambasadei Rusiei în Capitală. Pompierii au intervenit de urgență

Articolul precedentVa fi dublată norma de hrană pentru pacienţii internaţi în spitale
Articolul următorRAJA îi învață pe cei mici cum să protejeze mediul înconjurător: Povestea Apei
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.