Captură video Observator
Captură video Observator

Mi-au dat foc”: sunt cuvintele unui băiat din Botoșani, care a ajuns la spital după ce ar fi fost incendiat în timpul orelor, chiar de către colegii săi.

Băiatul are vârsta de 17 ani și, în prezent, se află internat într-un spital din orașul Iași.

Colegii susțin contrariul, precizând că elevul și-ar fi dat foc singur

Colegii susțin că băiatul s-ar fi jucat cu un spray de șters tabla și a folosit și o brichetă, moment în care a luat foc.

Incidentul a avut loc luni, iar elevii aveau ora de Educație Tehnologică. Profesoara, care este și directoarea liceului, a ieșit din sala de clasă pentru câteva minute, iar când a revenit a constatat ce s-a întâmplat, notează stiri.botosani.ro, citează publicația Gândul.ro.

Când am intrat, colegii o parte fugiseră și unul dintre ei îl ajuta. Am văzut că e ars, după ce am chemat salvarea, după ce a plecat copilul am întrebat ce s-a întâmplat. Copii au zis că: Doamnă, el a făcut-o”, a povestit Mihaela Ştefănucă – directoarea liceului, pentru Observator.

Elevul este cu cerințe educaționale speciale (CES) și afirmă că a fost incendiat de colegii lui, care se jucau cu o brichetă

Ar fi şters tabla, după care a luat spray-ul respectiv să şteargă de pe bancă tot ce a scris el. Avea o brichetă în mână, iar colegii spun că au încercat să-i ia bricheta. Nu ştiu cum s-a aprins. El atât striga: Mi-au dat foc, mi-au dat foc. Ei au spus că nu este adevărat”, a mai povestit directoarea.

Adolescentul a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Secției de Pediatrie din Botoșani. Conform sursei citate, el a fost transferat la Iași, pentru că avea arsuri de gradele II și III, pe o suprafață de aproximativ 20% din corp.

Articolul precedent Vladimir Putin, criticat dur în plenul Parlamentului European: „Acest Antihrist a restricţionat accesul la adevăr!”
Articolul următorO grupare de români comanda pe internet asasinate la comandă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time