Marcel Vela a declarat în urmă cu puțin timp că are în plan să își ia un șef de cabinet care cunoaște bine sistemul, cum ar veni. Este vorba despre Traian Bereceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba între 2005 și 2013.

Berbeceanu a fost trimis în judecată în 2013, fiind chiar arestat, pe motiv că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. În 2016 a fost achitat pentru luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată și complicitate la delapidare. Recent, Berbeceanu a scris o carte, „Radiografia unei mârșăvii judiciare”.

Articolul precedentOrban explică secretul supraviețuirii cu doar 3.000 de lei pe lună: „Sunt auster și cheltuielile pe care le fac sunt cheltuielile pe care le face orice om normal”
Articolul următorMinistrul Justiției propune desființarea sau regândirea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Guvernul va discuta despre ideile lui Predoiu