Prim-vicepreşedinţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, vicepreşedinţii Emilia Meiroşu şi Mircea Banias au fost suspendaţi din Pro România a decis conducerea partidului. Biroul de conducere a decis sancţionarea celor şapte parlamentari care au votat pentru învestirea Guvernului Orban, rămânând fără sprijin politic. Prim-vicepreşedinţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, vicepreşedinţii Emilia Meiroşu şi Mircea Banias au fost suspendaţi din partid, în timp ce restul deputaților  au fost revocaţi din funcţiile de coordonatori judeţeni.

„Integritatea morală este una dintre valorile pe care toţi membrii PRO România trebuie să şi le însuşească, deoarece acest partid a fost gândit că o alternativă serioasă şi credibilă la metehnele vechii clase politice.Din aceste considerente, decizia de sancţionare a celor şapte deputaţi vine că o consecinţă firească a pierderii încrederii cu care au fost învestiţi de către toţi colegii noştri.

PRO România va rămâne în opoziţie şi va continuă să îşi respecte electoratul prin susţinerea politicilor şi valorilor de centru stânga europene.”, se mai arată în comunicat ”, transmite Pro România.

Articolul precedentLovitură pentru zeci de mii de bucureșteni
Articolul următorGabriela Firea, reclamată la DNA