Foto: Facebook

Gabriela Firea și aparatul administrativ au fost reclamate la DNA, de  Ana Ciceală,   deoarece au tergiversat punerea la dispoziția consilierilor municipali a informațiilor de interes public din Raportul întocmit de Corpul de Control în urma verificărilor de la Spitalul Gomoiu.

”Am depus azi la DNA plângerea împotriva Gabrielei Firea. Sesizarea detaliază circumstanțele în care Gabriela Firea și aparatul administrativ au ezitat să pună la dispoziția consilierilor municipali informațiile de interes public din Raportul întocmit de Corpul de Control în urma verificărilor de la Spitalul Gomoiu.

Deși cunoștea situația, raportul și recomandările Corpului de Control, Gabriela Firea și aparatul administrativ nu și-au îndeplinit obligațiile legale și din fișa postului. Concret, deși au luat la cunoștință și au avut indicii că s-au efectuat operațiuni și acte ilicite ce pot atrage răspunderea penală, conducerea Primăriei a omis sesizarea de îndată a organelor de urmărire penală, așa cum prevede legea.

Dacă nu ar fi avut ceva de ascuns, Gabriela Firea ar fi trebuit să prezinte opiniei publice situația de la Gomoiu. Faptul că nu a făcut-o este un indiciu că întreaga situație ar trebui investigată de procurori”, a declarat Ana Ciceală.

Articolul precedentCutremur la Pro România. Sancțiuni fără precedent
Articolul următorRăzboi pe față la Curtea de Apel Constanța! Dorința judecătorilor de a-l revoca din funcție pe președintele instanței, în atenția CSM