Marian Oprișan nu mai este de astăzi lider puternic în teritoriu, după ce a fost demis din funcția de președinte al organizației PSD Vrancea. Astăzi, în cadrul ședinței CPN al PSD, lui Oprișan i-a fost cerută demisia, însă acesta a refuzat, motivând că, în ciuda faptului că a pierdut șefia Consiliului Județean Vrancea, a obținut un scor bun. Ba chiar ar fi asigurat că va forma o majoritate în CJ Vrancea, cu sprijinul ALDE.

Refuzul de a demisiona nu a avut însă efectul scontat, iar Oprișan a fost demis din funcția de președinte al PSD Vrancea. Interimatul nu va fi asigurat însă de cineva din județ, după ce primarul Focșaniului – municipiului reședință, Cristi Misăilă, a refuzat această propunere. În final, Marcel Ciolacu a decis să își asume și funcția de conducere de la Vrancea. „A fost o primă ședință, am luat fiecare județ în parte. Începând de astăzi, președintele organizației de femei este Doina Fedorovici. La organizația Giurgiu, domnul Bădălău s-a retras, la organizația Vrancea am preluat eu interimar conducerea”, a spus Ciolacu într-o conferință de presă.

Nu doar Vrancea a rămas fără vechea conducere. În cadrul aceleiași ședințe, și Niculae Bădălău, președintele PSD Giurgiu, a fost demis, ca urmare a rezultatului slab obținut la alegerile locale. Aici, lui Bădălău i-a fost luat locul chiar de finul său, Marian Mina.

Articolul precedentFostul director de la Apele Române, trimis în judecată în stare de arest pentru luare de mită
Articolul următorObiectivul lui Mihai Lupu la CJC: scoaterea județului din sărăcie