Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Liderul Pro România asigură că prezidențiabilul Mircea Diaconu, susținut de formațiunea pe care o conduce, dar și de ALDE, va avea mai multe voturi decât își imaginează cineva. Victor Ponta scrie că a sesizat că actorului i s-a „interzis” apariția la anumite televiziuni apropiate PSD. Aseară, președintele PSD îl califica pe Ponta drept un agitator „disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate”.

Am semnat și eu și toți colegii mei din conducerea ProRomânia lista de susținere pentru candidatul independent Mircea Diaconu/ îl voi vota cu încrederea că este “ALTFEL” decât ceilaltți candidați intrați în cursă, “ALTFEL” decât președinții pe care i-am avut până acum.

Am văzut că Mircea Diaconu NU mai este invitat la Antena 3 (nu comentez motivele) – dar aseară a fost invitat la RTV și a făcut o audiență DUBLĂ față de emisiunea de la Antena 3 – înseamnă că telespectatorii s-au mutat de la A3 la RTV ca să îl vadă și să îl asculte.

La fel este și votul politic/ votanții PSD îl doreau pe Mircea Diaconu candidat – văzând că este blocat de PSD atunci se răzvrătesc și ei în fața blaturilor și aranjamentelor murdare făcute de Dăncilă &Co și vor vota pe 10 Noiembrie cu Mircea Diaconu.

O televiziune privată aparține unui proprietar – este dreptul lui să decidă pe cine cheamă și pe cine nu cheamă la emisiuni (chiar dacă pierde audiență/ însă PSD NU este proprietatea lui Dăncilă sau a unor baroni și șmecheri care o “păpușesc”! Iar pierderile catastrofale de simpatie și voturi (inclusiv pierderea guvernării) nu se decontează de către “proprietar” ci de milioane de votanți și oameni care cred și speră în politici social democrate!

ProRomânia va fi mereu “proprietatea” votanților și simpatizanților săi (nu a unor lideri vremelnici) – și va ține doar cu România!”, scrie Ponta Pe Facebook.

Articolul precedentDana Gîrbovan răspunde acuzațiilor venite ieri în ședința CSM, după ce i-a fost acceptată retragerea demisiei
Articolul următorBăsescu și colaborarea cu Securitatea: „Avem puncte de vedere diferite, eu și CNSAS”